Blog

Buy the dress!

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και ένα από τα βασικότερα items της ντουλάπας μας που αξίζει να επενδύσεις τώρα είναι τα φορέματα.. Πάμε λοιπόν να δούμε παρακάτω ποιο φόρεμα ταιριάζει στο στυλ σου και να το κάνεις δικό σου σε πολύ προσιτές τιμές..

–  Knit dress: Ένα από τα must have της σεζόν είναι το πλεκτό φόρεμα.. Συνδύασε το με ankle boots το πρωί ή γόβες το βράδυ για πιο chic αποτέλεσμα..

-Print dress: Αν έχεις αδυναμία στα prints, τότε ένα άνετο σε 70’s γραμμή φόρεμα αποτελεί την πιο hot επιλογή για να το βάλεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ με μία ζώνη για ένα πιο θηλυκό look..

Animal print dress: Πώς να μην αναφέρουμε το απόλυτο trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από το animal print;! Eίτε maxi είτε mini το φόρεμα με leopard ή zebra print μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου χωρίς κόπο!

Party dress: Σίγουρα όλες θέλουμε ένα φόρεμα εντυπωσιακό που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες στα πάρτυ ή σε μια έξοδο! Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία να το κάνεις δικό σου! Είτε είσαι fan των mini φορεμάτων που θα σε κάνει την party queen είτε θες ένα πιo chic look φορώντας ένα midi σατέν φόρεμα το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Καλές αγορές ENJOY friends! Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα..