Η εταρεία μας

Είμαστε μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και το εμπόριο ενδυμάτων με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Σεβόμενοι την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας, προσφέρουμε με συνέπεια ποιοτικά προϊόντα στις πλέον χαμηλές τιμές της αγοράς.

Τα καταστήματά μας έχουν ξεχωρίσει χάρη στην ποικιλία και συνεχή ανανέωση των σχεδίων ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα. Υπάρχουν πάντα βασικοί οδηγοί που χρειάζεται μία γυναίκα (όπως κολάν, και απλά μπλουζάκια) αλλά και μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα σύνολα αφού ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις καινούριες τάσεις της μόδας.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε δικά μας συνεργεία ραφής (φασόν) με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη επίβλεψη ποιότητας ραφής.

Στόχος μας είναι η συνεχής διεύρυνση της συλλογής των ρούχων μας έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες της γυναίκας κάθε ηλικίας, για την εργασία, το γυμναστήριο, την βόλτα, την βραδινή έξοδο αλλά και την επίσημη εμφάνιση.

Το δημιουργικό team της εταιρείας μας έχει ανήσυχο πνεύμα και συνεχώς θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του. Το τελευταίο διάστημα έγινε ένα άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού, κυρίως της Γαλλίας, έτσι ώστε να εμπλουτιστεί η υπάρχουσα συλλογή με νέα κομμάτια που θα συμπληρώσουν και θα αναβαθμίσουν το στυλ των πελατισσών μας.

H εταιρεία μας θα λειτουργεί πάντα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών της με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Καταστήματα

Ν. Ιωνία | Αγ. Βασιλείου 8 14231, Τηλ. 2102712345

Ηλιούπολη | Α. Παπανδρέου 45 16345, Τηλ. 2109752510

Νέα Φιλαδέλφεια | Λ. Δεκελείας 101, Τηλ: 2100108857