Blog

Leopard is the trend!

Επιτέλους Μάρτιος και όλες πλέον μπαίνουμε σιγά σιγά σε ανοιξιάτικο mood.. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με όλα τα τελευταία trends που θα κυριαρχήσουν φέτος τη άνοιξη.. Ένα από αυτά είναι αναμφισβήτητα το leopard print.. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε παρακάτω διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend ..

Midi φόρεμα : Ένα midi φόρεμα με κόμπο μπροστά και σκίσιμο είναι τόσο θηλυκό και κολακεύει όλες τις γυναίκες.. Επίλεξε ένα σε φούξια χρώμα και φόρεσε το με minimal αξεσουάρ και παπούτσια και κάνε αυτό,το βασικό item του look σου για να ξεχωρίσεις..

Φούστα με cropped top : Μία midi φούστα σε ελαστικό ύφασμα με leopard print αναδεικνύει τις καμπύλες μας και δίνει extra πόντους στην αυτοπεποίθηση μας! Συνδύασε την με ένα cropped top στο ίδιο print και μαύρα πέδιλα και θα ξετρελαθούν όλοι με το look σου..

Μπλούζα με φουσκωτά μανίκια : Εάν δεν είσαι fan των cropped top αυτή η μπλούζα είναι η τέλεια επιλογή καθώς μπορείς να τη βάλεις με φούστα, τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι και να είσαι in fashion χωρίς υπερβολές..

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends! Δοκίμασε να εντάξεις items με leopard print στη ντουλάπα σου και δε θα χάσεις.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή!