Blog

It’ s floral time!!

Επιτέλους καλοκαίρι και τι πιο στυλάτο και άνετο από ένα floral φόρεμα; Έντονα χρώματα, αέρινες γραμμές, σικ υφάσματα είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε καλοντυμένες σε όλες τις περιστάσεις και καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας.. Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες επιλογές από τη μεγάλη ποικιλία φορεμάτων που μπορείς να βρεις στα καταστήματα μας…

Οne shoulder : Μία πολύ girly επιλογή είναι αυτό το mini φόρεμα με floral print.. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το απόγευμα είτε με flat σανδάλια είτε με πλατφόρμες..

Σατέν : Το τέλειο φόρεμα για ένα πιο επίσημο event. Eιδικά τώρα που είναι η περίοδος των γάμων και των βαφτίσεων θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Σατέν ύφασμα, υπέροχο ροζ χρώμα και δέσιμο στο πλάι θα σε κάνουν να δείχνεις υπέρκομψη!!

Maxi loose γραμμή : Ένα από τα αγαπημένα μας φορέματα που πραγματικά θα σε μεταφέρουν νοερά σε κάποιο νησί είναι αυτό.. Maxi,αέρινο, με βολάν και τέλειο φούξια, floral print συνθέτουν το απόλυτο summer φόρεμα.. Συνδύασε το με σανδάλια χρυσά και ψάθινη τσάντα για μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση..

 

Έλα στα καταστήματα μας ή μπες στο www.enjoyfashionpoint.gr και θα βρεις άπειρες και οικονομικές επιλογές για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου.. Εnjoy your summer style..