Blog

Βάλε την άνοιξη στη ζωή, και στη ντουλάπα σου!

Επιτέλους ήλιος, η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί της η διάθεση μας για ανανέωση.. Τί καλύτερο λοιπόν από το να αποκτήσουμε καινούρια,βολικά και στυλάτα ρούχα που θα μας φτιάξουν τη ψυχολογία; Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε items που αξίζει να κάνουμε δικά μας..

Φόρεμα σατέν εμπριμέ : Τί πιο όμορφο και θηλυκό από ένα maxi φόρεμα; Σε boho print, με σατέν ύφασμα και εντυπωσιακό μανίκι θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου.. Συνδύασε το με χρυσά αξεσουάρ και mules, πλατφόρμες ή και μπαλαρίνες, που είναι μεγάλη τάση φέτος, και δε θα χάσεις..

Μπλούζα σε loose γραμμή : Aν θέλεις κάτι πιο juicy γιατί σου αρέσει το πιο loose ντύσιμο έχουμε την κατάλληλη επιλογή και για σένα! Mπλούζα σε στυλ νυχτερίδα, με μανίκι 3/4 και εντυπωσιακό τιρκουάζ χρώμα συνθέτουν την τέλεια ανοιξιάτικη επιλογή για τη βόλτα σου ή τη δουλειά σου..

Top με βολάν : Θέλεις ένα τοπ που θα πηγαίνει με παντελόνια, φούστες και σορτς; Είμαστε σίγουρες πως ναι, γι’ αυτό σου προτείνουμε αυτό.. Έχει τέλειο μανίκι με βολάν που προσδίδει μια παιχνιδιάρικη νότα και μήκος κατάλληλο για να φορεθεί με τα πάντα.. Απόκτησε το σε έντονο ροζ και θα γίνει το αγαπημένο σου..

Έλα στα καταστήματα μας ή μπες στο www.enjoyfashionpoint.gr και θα βρεις άπειρες και οικονομικές επιλογές για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου.. Εnjoy your spring style..