Blog

Pants goals!

Οι εκπτώσεις αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις τα must have παντελόνια της συλλογής σου! Σήμερα λοιπόν θα σας προτείνουμε ποια στυλ παντελονιού δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου για να είσαι εντυπωσιακή όλες τις ώρες της ημέρας…

Casual style : Άκρως απαραίτητο για τη δουλειά αλλά και τις βόλτες σου, το παντελόνι δερματίνη σε casual γραμμή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του ” Τί να φορέσω σήμερα; ”Συνδύασε το με πουλόβερ ή μπλούζα με prints και loafers για μία all day chic εμφάνιση..

Chic style: Για στυλάτες εμφανίσεις επίλεξε ψηλόμεσο παντελόνι δερματίνη με ανοίγματα στο κάτω μέρος.. Συνδύασε το με τοπ με βάτες και γόβες για ένα άκρως εντυπωσιακό look..

Leather ζιπ-κιλότ  trend: Η απόλυτα θηλυκή και instyle τάση της σεζόν είναι η ζιπ-κιλότ δερματίνη . Το συγκεκριμένο key item μπορεί να συνδυαστεί είτε με πουλόβερ για μία χαλαρή βόλτα είτε με μπλούζα στο ίδιο ύφασμα για μία total leather stylish εμφάνιση..

Με τέτοιες τιμές τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου παντελόνια που θα ”ντύσουν” τις εμφανίσεις σου από το πρωί έως το βράδυ.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα ENJOY friends!