Blog

Do it like Doris!

Την εβδομάδα αυτή, η Εnjoy φίλη μας Ντόρις ήρθε για shopping κι επέλεξε τα σύνολα που ταιριάζουν στο δικό της στυλ.. Εσύ ποια items θα επιλέξεις; Εκμεταλλεύσου τώρα τις εκπτώσεις και έλα στα φυσικά μας καταστήματα ή μπες στο www.enjoyfashionpoint.gr για να κάνεις δικά σου όλα όσα επιθυμείς στις πιο hot τιμές!

Leopard satin dress : Ένα σατέν mini φόρεμα με leopard print σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις.. Είτε προτιμάς το all time classic μαύρο είτε ένα πιο fancy μπλε ρουά ή magenta συνδύασε με μεταλλικές μπότες για ένα extremely stylish look..

Leather shorts με oversized πουλόβερ: Ένα key item που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου και πραγματικά θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι το δερμάτινο σορτς.. Φόρεσε το με ένα oversized πουλόβερ σε έντονο χρώμα και ημίπαλτο σε φαρδιά γραμμή για να εντυπωσιάσεις..

Flared pants με cropped πουλόβερ: Ένα παντελόνι σε στυλ καμπάνα ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους.. Συνδύασε το με πουκάμισο και ριγέ cropped πουλόβερ για μία trendy chic εμφάνιση..

Αυτές ήταν οι επιλογές της Ντόρις και είμαστε σίγουρες ότι θα εμπνευστείς από το στυλ της  και θα συνδυάσεις  όλα τα key items για  να δημιουργήσεις μοναδικά looks! Καλή εβδομάδα Enjoy friends!!