Blog

Enjoy the cosy style!

Ένας πολύ cool και stylish τρόπος να είμαστε ζεστές και in fashion τώρα το χειμώνα είναι να φοράμε πολλά items μαζί και να συνθέτουμε ένα look που θα μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ.. Σήμερα λοιπόν θα δούμε μαζί πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοια outfits με ρούχα στις πιο hot τιμές!!

Leather skirt: Μία maxi δερματίνη φούστα δε θα σε απογοητεύσει ποτέ και θα γίνει το βασικό item του look σου.. Συνδύασε τη με πουκάμισο και πλεκτό πουλόβερ σε έντονο χρώμα για να την απογειώσεις..

Mustard print dress: Ένα chic φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο σε ιδιαίτερο print θα σου δώσει τη θηλυκότητα που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου.. Φόρεσε το με ένα πλεκτό στην ίδια απόχρωση και μία ζώνη και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα..

70’s print pants: Ένα παντελόνι με 70′ s print σε πράσινες αποχρώσεις είναι τόσο chic που θα το λατρέψεις.. Συνδύασε το με μακρύ πουλόβερ ζιβάγκο στους ίδιους τόνους και δώσε ένταση στο look με μία ζώνη σε χρώμα πορτοκαλί ή κίτρινο..

Cosy style: Ένα look που θα σε ξετρελάνει τις πολύ κρύες μέρες στην πόλη ή ακόμα και σε μια εκδρομή στα χιόνια.. Παντελόνι fleece, πουλόβερ με σχέδιο και puffer μπουφάν θα σε κάνουν τη βασίλισσα του cosy style!!

Eκμεταλλεύσου για λίγες ακόμα μέρες τις εκπτώσεις και απόκτησε τα αγαπημένα σου outfits σε τέτοιες τιμές που δε θα αγοράσεις μόνο ένα.. Καλή εβδομάδα Enjoy Friends!