Blog

Be active, Enjoy girl!

Επιτέλους άρχισε να μυρίζει άνοιξη και η διάθεση μας για βόλτες, μικρές ”αποδράσεις” και γυμναστική όλο και ανεβαίνει.. Τί καλύτερο λοιπόν από ένα στυλάτο athletic look που θα μας κρατήσει άνετες και κομψές σε κάθε μας εμφάνιση; Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε διαφορετικά  look για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο.. Ξεκινάμε λοιπόν!

Cargo pants : Ένα trend που ήρθε για να μείνει αυτή τη σεζόν είναι τα cargo παντελόνια.. Με loose γραμμή, ψηλόμεσο, φούτερ ύφασμα και τσέπη στο πλάι θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας.. Συνδυάστε με hoodie με κουκούλα και θα είστε τόσο cool που θα εντυπωσιάσετε..

Velvet set : Παντελόνι wide leg  και μπλούζα σε loose γραμμή θα κάνουν αυτό το σετ να μπει αυτόματα στη wishlist σας.. Ταιριάζει σε όλες μας και μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και άνετες σε κάθε μας εμφάνιση.. Επίλεξε το κοραλί χρώμα αν είσαι σε πιο ανοιξιάτικο mood ή το διαχρονικό γκρι του πάγου για μία chic εμφάνιση..

Jogger pants : Μία ακόμα ιδανική λύση για την άνοιξη είναι το συγκεκριμένο σετ.. Παντελόνι με λάστιχο στο κάτω μέρος και ζακέτα σε boyfriend γραμμή συνθέτουν το τέλειο outfit για τη βόλτα ή τη γυμναστική μας.. Ολοκλήρωσε το look με ένα t-shirt με εντυπωσιακό τύπωμα και θα έχεις φτιάξει το ιδανικό all day athletic outfit!

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..