Blog

Put your blazer on!

Τα blazers είναι τα ιδανικά πανωφόρια στην αρχή κάθε demi-season.. Τα φοράς με γόβες στο γραφείο, με loafers στη βόλτα σου ή ακόμα και με αθλητικά για all day chic looks .. Είτε είσαι fan του all time classic μαύρου είτε επιλέξεις ένα έντονο χρώμα όπως τιρκουάζ, lime ή λιλά που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν επίλεξε το δικό σου αγαπημένο και φτιάξε το πιο stylish look για κάθε περίσταση.. Είσαι έτοιμη να δούμε μαζί πώς θα το σετάρεις; Ξεκινάμε!

Σορτς : Ένα ψηλόμεσο σορτς είναι πάντα μία τέλεια επιλογή για ένα μακρύ σακάκι.. Είναι ψηλόμεσο και άνετη γραμμή ώστε να ταιριάζει σε όλες μας.. Φόρεσε το σε μαύρο ή λιλά χρώμα με ένα πουκάμισο ή τοπ για άνετες καθημερινές εμφανίσεις..

Cigarette παντελόνι : Το ιδανικό office look είναι ένα blazer με cigarette παντελόνι.. Έχει τρομερή εφαρμογή, τέλειο cropped μήκος για να πηγαίνει με γόβες, mules ή sneakers και θα το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ..

Mini φούστα : Η best seller φούστα μας σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σου όταν τη δοκιμάσεις.. Είναι σε ίσια γραμμή, αγκαλιάζει τις γυναικείες καμπύλες και μπορείς να τη φορέσεις όλη μέρα.. Επίλεξε μία σε τιρκουάζ χρώμα για να δώσεις μία extra girly πινελιά στο look σου..

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..