Blog

Off the shoulder !

Μία από τις πιο hot τάσεις της φετινής άνοιξης είναι τα φορέματα και τα τop που αναδεικνύουν τους ώμους χαρίζοντας έτσι έντονη θηλυκότητα στα look ! Ξεκινάμε λοιπόν !

Φόρεμα mini με έναν ώμο : Το musthave κομμάτι της ντουλάπας σου είναι αυτό το εμπριμέ mini φόρεμα σε στυλ φάκελος . Συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου ! Μη διστάσεις να το προτιμήσεις και στη ζωηρή πορτοκαλί του απόχρωση γιατί σίγουρα θα εντυπωσιάσεις ! Εxtra tip : Πιάσε τα μαλλιά σου για να αναδείξεις ακόμη περισσότερο τον ώμο σου.

Φόρεμα mini εμπριμέ : Είτε στη λιλά είτε στην πράσινη απόχρωση αυτό το μίνι κλος με έξω ώμους φόρεμα είναι η πιο girly επιλογή σου ! Μπορείς να το φορέσεις στη βόλτα σου με sneakers αλλά και το βραδάκι με ψηλά παπούτσια και σίγουρα  θα τραβήξεις  τα βλέμματα ! Αν θέλεις να δώσεις extra πόντους θηλυκότητας , τότε μια ζώνη που θα τονίσει τη μέση σου, είναι η κατάλληλη επιλογή.

Φόρεμα mini ελαστικό : Τόλμησε να ξεχωρίσεις με αυτό το mini με έναν ώμο εμπριμέ φόρεμα με σούρες στα χρώματα της σεζόν ! Ανάδειξέ το με το elegant high heels και παίξε με τσαντάκι κοντά στις ίδιες αποχρώσεις για ένα top of the top look  !

Μπλούζα με έξω τον έναν ώμο : Αν δεν ξέρεις με ποιο top να συνδυάσεις τη βερμούδα ή τη φούστα σου τότε μια μπλούζα με έντονο print και έξω τον έναν ώμο είναι η must επιλογή για να ολοκληρώσεις το look σου !

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή…!