Blog

Happy Mother’s Day !

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα δώρο στη μαμά σου , εμείς σου έχουμε τη λύση ! Διάλεξε τα πιο hot κομμάτια της συλλογής μας που θα της ανανεώσουν το στυλ και θα τη γεμίσουν με χαρά και αυτοπεποίθηση ! Ξεκινάμε λοιπόν!

Φόρεμα chemisier ποπλίνα : Το κομμάτι που θα χαρίσει ένα σικάτο αποτέλεσμα από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι το φόρεμα ποπλίνα με floral print . Μπορεί να  συνδυαστεί είτε με πλατφόρμα είτε με flats . Mία ζώνη στη μέση θα δώσει μια πιο θηλυκή πινελιά. Προτίμησέ το στο χρώμα της μέντας που φωτίζει όλες τις επιδερμίδες !

Φόρεμα εμπριμέ με βολάν : Τα λόγια είναι περιττά για αυτήν την επιλογή ! Το εμπριμέ φόρεμα στο χρώμα της σεζόν , το μουσταρδί, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις μανούλες όλων των target group ! Με εσπαντρίγιες το απόγευμα ή με ψηλοτάκουνο πέδιλο το βράδυ και τα κατάλληλα αξεσουάρ , το φόρεμα αυτό θα εντυπωσιάσει… P.S. : Ιδανικό και για  special occasions !

Φόρεμα σε boho style midi με φαρδιά γραμμή : Είναι το key item της ντουλάπας για τις μανούλες που επιθυμούν άνεση στη βόλτα και στις δουλειές τους . Είτε μέσα στην πόλη είτε στο νησί σε συνδυασμό με μία ψάθινη τσάντα , αυτό το φόρεμα είναι ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό όταν μιλάμε για all day look . 

Πουκαμίσα εμπριμέ με μάο γιακά σε άνετη γραμμή : Ένα από τα πιο κομψά κομμάτια της συλλογής είναι αυτή η πουκαμίσα με τον ιδιαίτερο γιακά και την αέρινη γραμμή ! Επίλεξέ τη για τη μαμά σου που θέλει να είναι παντού και πάντα στυλάτη. Μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνα σε στυλ καμπάνα μαύρη ή άσπρη ή ακόμα και με push up σε jean ύφασμα παντελόνι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή…Enjoy Mother’s Day !