Blog

Denim love !

Denim love !

Και αυτή τη σεζόν το απόλυτο trend είναι δικαιωματικά τα denim pieces ! Είτε σε φούστες , είτε σε φορέματα είτε σε ζιπ κιλότ και παντελόνες, το denim κυριαρχεί σε όλες του τις εκδοχές για να σου χαρίσει all day chic εμφανίσεις. Ξεκινάμε λοιπόν !

Φόρεμα μάξι με βολάν : Ένα maxi σε άνετη γραμμή και denim αποχρώσεις φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά μέχρι τη βραδινή βόλτα ή και τις εκδρομές σου ! Προτίμησε μία ζώνη στη μέση αν επιθυμείς ένα πιο θηλυκό look και μην ξεχάσεις τις πλατφόρμες ή τα flat sandals σου για να ολοκληρώσεις το outfit .

Set maxi φούστα και τοπ σε γιλέκο style : Αν θέλεις ένα all day look, το set maxi φούστα και τοπ αποτελεί τη must επιλογή για μια εξαιρετικά κομψή και in style εμφάνιση ! Με flatforms, εσπαντρίγιες ή ακόμα και high heels, αυτό το σετ θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις όπου και να πας ! 

Ζιπ κιλότ  : Αν ψάχνεις για το item key της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας, τότε η ψηλόμεση denim ζιπ κιλότ θα σου λύσει τα χέρια ! Συνδύασέ τη με ένα πλεκτό ριπ crop τοπ στις casual εμφανίσεις σου και το βράδυ με ένα τοπ με διακοσμητικές λεπτομέρειες και τα high heels σου.

Παντελόνα σε φαρδιά γραμμή :  Μία φαρδιά wide leg σε άνετη γραμμή παντελόνα είναι η κατάλληλη επιλογή για μια δροσερή  in fashion εμφάνιση ! Συνδύασέ τη είτε με μία πουκαμίσα είτε με ένα τοπ με διακοσμητικές λεπτομέρειες και απόλαυσε κάθε σου στιγμή είτε βρίσκεσαι στο νησί είτε στην πόλη .

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή…!