Blog

Floral inspiration!

Floral inspiration !

To floral trend κυριαρχεί όλο το χρόνο , αλλά αυτό το καλοκαίρι έρχεται δυναμικά για να ανανεώσει τη διάθεση και να χαρίσει φως στις εμφανίσεις μας ! Είτε σε φόρεμα, είτε σε τοπ είτε ακόμα και σε παντελόνι, τα λουλούδια συνδυάζονται άνετα και εύκολα τόσο στο καθημερινό όσο και στο επίσημο styling. Ξεκινάμε λοιπόν!

Φόρεμα μίνι σε στυλ φάκελος : Το floral φόρεμα είναι η must επιλογή για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Προτίμησε ένα σε στυλ φάκελο με balloon μανίκι σε ζωηρές αποχρώσεις για ένα δροσερό look. Απογείωσε το outfit με τα high heel sandals σου και ένα minimal μονόχρωμο τσαντάκι και … είσαι έτοιμη να λάμψεις !

Παντελόνα εμπριμέ σατέν : Το σατέν floral παντελόνι είναι το item-key για το απόλυτο in style summer look σου ! Χάρισε έξτρα πόντους στην εμφάνισή σου συνδυάζοντάς το είτε με ένα πουκάμισο είτε με ένα τοπ με λεπτομέρειες πέρλες ή αλυσίδα. Αν θέλεις να φορέσεις το παντελόνι σε occasional event, προτίμησε ένα floral κιμονό στο ίδιο print για να ολοκληρώσεις το σετ και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσεις για το chic στυλ σου !

Μπλούζα εμπριμέ  : Μια μπλούζα με floral print σε έντονες αποχρώσεις μπορεί να συμπληρώσει το look σου αν έχεις προτιμήσει ένα τζιν παντελόνι ή ακόμα και μία φούστα. Επίλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή τα πέδιλά σου και θα είσαι καλοντυμένη από το πρωί έως το βράδυ!

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή…!