Blog

Street style in town

Street style in town

Το καλοκαίρι στην πόλη χρειάζεται άνεση και στυλ! Επένδυσε στα must-have κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ. Ξεκινάμε λοιπόν!

Παντελόνα μονόχρωμη σε φαρδιά γραμμή: Μία minimal σε loose γραμμή παντελόνα είναι η ιδανική επιλογή για να είσαι άνετη αλλά και κομψή όλη την ημέρα! Συνδύασέ τη με ένα τοπ με δαντέλα κιπούρ για να προσθέσεις extra πόντους στο look σου. Είτε με flat sandals είτε με high heels είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσεις για την elegant εμφάνισή σου!

Φόρεμα μίνι κιπούρ με βολάν: Ένα φόρεμα με δαντέλα κιπούρ θα χαρίσει σίγουρα μια chic & fresh εμφάνιση μέσα στην πόλη εντάσσοντάς μας στο κλίμα των διακοπών! Συμπλήρωσε το outfit με μια τσάντα ίδιου ύφους με ψάθινα στοιχεία και είσαι έτοιμη για τις βόλτες σου!

Φόρεμα midi με ασυμμετρία: Αν επιθυμείς ένα θηλυκό look για τις βόλτες σου και όχι μόνο στην πόλη, τότε ένα εμπριμέ φόρεμα με ασυμμετρία είναι η σωστή λύση. Τόλμησε να το συνδυάσεις με ζώνη στη μέση και με τα high heels σου για να πετύχεις το απόλυτο chic αποτέλεσμα στο outfit σου.

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή…!