Blog

Enjoy summer sales !

Οι εκπτώσεις στα EnjoyFashionPoint είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να κάνεις δικά σου τα must-have κομμάτια του καλοκαιριού και να ετοιμάσεις την πιο in style βαλίτσα διακοπών εύκολα και οικονομικά! Πάμε να δούμε μερικές από τις προτάσεις μας …Ξεκινάμε λοιπόν!

Φόρεμα midi εμπριμέ : Το best-seller φόρεμα της συλλογής είναι διαθέσιμο και μάλιστα σε super μειωμένη τιμή! Είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, οπότε θα σε βγάλει παντού ασπροπρόσωπη. Συνδύασέ το με high-heels ή ακόμα και με flat sandals για ένα island look και θα κλέψεις τις εντυπώσεις για την κομψότητά σου! Extra tip : Μια ψάθινη τσάντα θα ολοκληρώσει το outfit και θα δώσει τον χαρακτήρα που χρειάζεται αν επιθυμείς ένα all day look .

Set φούστα maxi και μπολερό : Τι πιο βολικό και stylish από αυτό το άκρως καλοκαιρινό σετ! Είτε στο νησί είτε στην πόλη, μπορείς να δώσεις το κατάλληλο ύφος σε αυτό το two-pieces κομμάτι επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ ! Τα σανδάλια σου και ένα χρυσό κολιέ θα προσθέσουν ένταση και θα ολοκληρώσουν άψογα αυτό το δροσερό outfit !

Βερμούδα ελαστική εμπριμέ : Καλοκαίρι χωρίς βερμούδα δεν γίνεται ! Είτε ασορτί με τη μπλούζα σετ της, είτε με μονόχρωμο τοπ ή πουκαμίσα, αυτή η εμπριμέ βερμούδα θα αναβαθμίσει το στυλ σου και θα σε βολέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιλέγοντας το κατάλληλο παπούτσι για την κάθε περίσταση…

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτήν την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Μην ξεχνάτε πως οι εκπτώσεις αγγίζουν το 50% τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο eshop! Γι’αυτό μην χάνετε χρόνο ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..