Blog

Γάμος ή βάφτιση; Με αυτές τις επιλογές, θα είσαι η πιο καλοντυμένη…

Η εποχή των occasional events έχει ήδη φτάσει !  Οι εμφανίσεις μας θέλουμε να είναι ξεχωριστές κι ιδανικά διαφορετικές χωρίς όμως να ξοδεύουμε πολλά χρήματα για κάθε outfit.. Εμείς λοιπόν σου έχουμε και γι’ αυτό τη λύση καθώς σου δίνουμε τις πιο stylish επιλογές στις πιο hot τιμές της αγοράς..Αφού όλα μας τα είδη βρίσκονται τώρα σε έκπτωση !

Φόρεμα maxi με έξω ώμους : Το απόλυτο φόρεμα για μια επίσημη εμφάνιση είναι αυτό το σιέλ φόρεμα από την XCLUSIVE LINE JOY BLUE. Συνδύασέ το με high heels και ένα clutch και θα είσαι υπέρκομψη στο event !

Σετ φούστα midi κλος και cropped τοπ εμπριμέ : Αν επιθυμείς ένα chic & classic look  στο event που θα παρευρεθείς, τότε προτίμησε ένα σετ με ασπρόμαυρη εμπριμέ φούστα σε κλος γραμμή και το ασορτί τοπ. Ολοκλήρωσε το outfit με τα κατάλληλα κοσμήματα για να δώσεις ένταση. Extra tip: τόλμησε να παίξεις χρωματικά με τα high heels σου !

Σετ σατέν ζιπ κιλότ και τοπ halter: Υπάρχει περίπτωση να φορέσεις αυτό το σετ και να μην τραβήξεις τα βλέμματα; Σίγουρα όχι.. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με αυτή την εμπριμέ σατέν ζιπ κιλότ στα χρώματα της σεζόν και φυσικά με την απόλυτη hot τάση, το halter ασορτί του τοπ! Επίλεξε ένα clutch bag στη χρωματική παλέτα του σετ και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα θηλυκό high heel πέδιλο για extra πόντους κομψότητας.

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends ! Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε τώρα περισσότερο από ποτέ καθώς ” τρέχουν ” εκπτώσεις τόσο στα φυσικά μας καταστήματα όσο και στο e-shop !.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή… Have Fun !