Blog

Sales alert! Τα items που πρέπει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις..

Επιτέλους έφτασε η αγαπημένη εποχή όλων των γυναικών και ποια είναι αυτή; Φυσικά οι εκπτώσεις!! Με τέτοιες τιμές αξίζει και μπορείς να ανανεώσεις όλη σου τη ντουλάπα , εμείς ωστόσο θα σου δείξουμε προτάσεις με τα key items της σεζόν..

Πανωφόρια : Μία λευκή γούνα είναι ένα κομμάτι που το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με jeans, φορέματα ακόμα και leggings .. Ένα black and white σακάκι είναι τόσο σικ που θα αναβαθμίσει το στυλ σου.. Φόρεσε το με παντελόνι στο ίδιο print για το απόλυτο office look ή ένα μαύρο παντελόνι για μια πιο minimal εμφάνιση..Τέλος ένα μπουκλέ παλτό σε κάμελ χρώμα θα κάνει τις πρωινές εμφανίσεις σου τόσο ιδιαίτερες που θα τους ενθουσιάσεις όλους..

Φορέματα : Τα φορέματα δεν είναι ποτέ αρκετά στη ντουλάπα μας.. Αυτό το πουά είναι mini, με σούρες στο πλάι για να κολακεύει κάθε σωματότυπο και σε τέλειο black and white για να γίνει βάση για ένα μοναδικό styling που θα ξεχωρίσει.. Αν είσαι fan του maxi αυτό το φόρεμα πρέπει να γίνει δικό σου.. Βoho χαρακτήρας και εντυπωσιακό print συνθέτουν μία statement εμφάνιση.. Τελευταίο κι εξίσου φοβερό αυτό το mini φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις..Βάλε τις μπότες σου και τράβηξε τα βλέμματα από το πρωί έως το βράδυ..

Παντελόνια : Ψηλόμεσο με καμπάνα στο τελείωμα, μας ψηλώνει, μας αδυνατίζει και δίνει μία νότα stylish κομψότητας στο look μας.. Θέλουμε κάτι παραπάνω; Όχι.. Γι’ αυτό τρέξε να το προλάβεις.. Ένα office παντελόνι μπορεί να φορεθεί από το γραφείο με γόβες μέχρι σε μία πρωινή βόλτα με sneakers..γι’ αυτό επίλεξε ένα σε έντονο χρώμα και δε θα χάσεις..

Πηγαίνετε γρήγορα στα καταστήματα μας ή μπείτε στο site μας www.enjoyfashionpoint.gr και κάντε δικά σας τα ρούχα που σας αρέσουν σε super hot τιμές!!! Enjoy your shopping!