Blog

Ποπλίνα φόρεμα: Ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου!

Η ποπλίνα είναι ένα ύφασμα που θα κυριαρχήσει στα trends τη φετινή άνοιξη.. Είτε σας αρέσουν τα εμπριμέ είτε τα μονόχρωμα φορέματα εμείς σας έχουμε προτάσεις για όλα τα στυλ που θα σας συνοδεύσουν παντού και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε με την εμφάνιση σας! Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί φορέματα που σίγουρα θα λατρέψετε!

Mini dress : Ένα φόρεμα πολύ chic και girly.. Είναι mini, με βολάν, μπορεί να φορεθεί και με ζώνη και χωρίς και σίγουρα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί με sneakers έως το βράδυ με mules ή γόβες.. Προτίμησε το σε φούξια ή lime χρώμα αν προτιμάς τις έντονες αποχρώσεις ή το all time classic μαύρο..

Midi printed dress : Κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε μία chic εμφάνιση, μία σίγουρη λύση είναι το chemisier φόρεμα.. Midi μήκος, ζώνη στη μέση κι εντυπωσιακό print συνθέτουν το τέλειο φόρεμα για μία all day θηλυκή εμφάνιση.. Ολοκλήρωσε το look με τα πέδιλα σου και δε θα περάσεις απαρατήρητη..

Floral dress : Ένα print με λουλούδια δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την ανοιξιάτικη ντουλάπα μας.. Μας φτιάχνει τη διάθεση και μας τονώνει την αυτοπεποίθηση χωρίς να προσπαθήσουμε πολύ.. Προτίμησε ένα φόρεμα κάτω από το γόνατο, με τούνελ στη μέση για να αναδεικνύονται οι καμπύλες μας,φόρεσε τα mules σου και βγες τις βόλτες σου πιο όμορφη από ποτέ!

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..