Blog

Let’s get wild!

Μία τάση που ήρθε για να μείνει είναι ξεκάθαρα το zebra print.. Είναι άκρως εντυπωσιακό χωρίς να κάνεις υπερβολές στο στυλ σου και εμείς θα σου δείξουμε διαφορετικούς τρόπους για να το εντάξεις στα look σου! Ξεκινάμε λοιπόν!

Zebra shorts : Ένα σορτς πάντα χρειάζεται να βρίσκεται στη ντουλάπα μας.. Φοριέται πρωί με sneakers και t-shirt ή βράδυ με σακάκι, τοπ και πέδιλα για ένα total zebra outfit που θα εκτοξεύσει το στυλ σου..

Zebra boho blouse : Μία μπλούζα με boho διάθεση που μπορεί να σεταριστεί με κολάν, τζιν ή μια παντελόνα σε έντονο χρώμα θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου..Είναι φαρδιά με βολάν στο μανίκι για ακόμα πιο αέρινο look..

Zebra skirt : Αν σου αρέσουν οι mini φούστες αυτή θα τη λατρέψεις φέτος την άνοιξη.. Με υπέροχα χρώματα, ψηλόμεση για να αγκαλιάζει τέλεια το σώμα, μπορείς να τη σετάρεις με ένα λευκό πουκάμισο και τα πέδιλα ή τις γόβες σου και να είσαι πιο chic κι εντυπωσιακή από ποτέ..

Ζebra top με δέσιμο : Ένα τοπ πολυμορφικό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε, καθώς δένει μπροστά ή πίσω αναλόγως πώς θες να το συνδυάσεις.. Φόρεσε το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος για μία κομψή εμφάνιση..

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..