Blog

Buy the dress!

Ένα ρούχο που πάντα μας βολεύει, πάντα είναι κομψό και stylish και κυρίως  μας βγάζει από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσουμε σήμερα είναι το φόρεμα.. Είτε θέλεις κάτι πιο formal είτε κάτι πιο casual εμείς σου έχουμε πολλές προτάσεις για να είσαι εντυπωσιακή φέτος το Πάσχα και καλοντυμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ.. Ξεκινάμε λοιπόν!

Satin dress mini or midi : Το perfect dress για τη βραδινή σας έξοδο έχει σατέν υφή με διακριτικό leopard print.. Θέλεις mini με βάτες για sexy look ή midi με ασυμμετρία για chic style; Εμείς σου έχουμε και τα δύο για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο.. Φόρεσε τα ψηλά σου πέδιλα ή mules και κλέψε τις εντυπώσεις!

All day dress blue or green : Είτε πάμε εκδρομή το Πάσχα είτε όχι, σίγουρα θα έχουμε όλες χρόνο για μία βόλτα επομένως τα φορέματα αυτά είναι η ιδανική λύση για all day casual looks που δε θα περάσουν απαρατήρητα.. Για ένα country style επίλεξε ένα mini φόρεμα με cowboy boots σε πράσινο χρώμα ή αν θέλεις κάτι πιο κομψό το μπλε αυτό φόρεμα είναι ό,τι χρειάζεσαι! Τέλειο μήκος, σχέδιο που μας κολακεύει όλες και έντονο μπλε συνθέτουν το τέλειο ανοιξιάτικο φόρεμα…

Maxi dress green or yellow : Εάν αγαπάς τα μακριά φορέματα αυτά τα δύο θα τα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.. Για την τέλεια chic εμφάνιση διάλεξε ένα σε πράσινο χρώμα με 70΄s print και βολάν στο μανίκι.. Αν πάλι σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και εδώ σου έχουμε τη λύση με αυτό το υπέροχο φόρεμα σε κίτρινο και λιλά print που το κάνει πολύ ιδιαίτερο..

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή.. Καλό Πάσχα και να περάσετε υπέροχα!