Blog

Deux pieces trend! Εσύ θα το τολμήσεις;

Τα deux pieces σύνολα είναι μία stylish διαχρονική επιλογή για να είμαστε καλοντυμένες και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί maching sets με διαφορετικά στυλ για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο..

Mονόχρωμο σετ : Ένα μονόχρωμο σετ δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη ντουλάπα μας γιατί αποτελεί μια πολύ chic επιλογή που ταιριάζει σε όλες.. Επίλεξε το σε μαύρο ή πούρο χρώμα και θα είσαι υπέρκομψη..

Casual chic set : Το παντελόνι σε στυλ jogger μας βολεύει όλες γιατί φοριέται από sneakers το πρωί μέχρι γόβες το βράδυ.. Το top  με βολάν στο μανίκι θα του δώσει το girly χαρακτήρα που χρειάζεται για να απογειωθεί το look..

Ζebra set : Το zebra print είναι πλέον ένα trend που κυριαρχεί τις τελευταίες σεζόν γιατί είναι μοντέρνο και πολύ stylish.. Επίλεξε ψηλόμεση φαρδιά παντελόνα και τοπ σε ασπρόμαυρο χρώμα, φόρα στη μέση μία ψάθινη μαύρη ζώνη για extra πόντους στυλ και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου..

Turquoise set : Tο απόλυτο σετ για την άνοιξη και το καλοκαίρι που δεν πρέπει να το χάσεις.. Σορτς με τέλειο μήκος, oversized κοντομάνικο σακάκι σε τιρκουάζ χρώμα συνθέτουν το τέλειο outfit που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας!!

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..