Blog

Welcome May!

Μία ανάσα πριν μπει ο Μάιος και η διάθεση μας για έντονα χρώματα είναι στα ύψη! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα σου δείξουμε τέλεια looks που είναι ιδανικά για τις βόλτες σου ή τις εκδρομές σου και θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου.. Ξεκινάμε λοιπόν!

Linen set : Το τέλειο σετ για τις πρώτες βόλτες του Μαίου και όχι μόνο… Αέρινη, ψηλόμεση παντελόνα που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και τουνίκ με ζώνη συνθέτουν το απόλυτο chic outfit.. Δώσε extra πόντους στυλ στο look με πλεκτό top και εντυπωσίασε..

Floral chemisier : Είναι floral, έχει τέλειο μήκος, βολάν στο μανίκι και ζώνη.. Τί άλλο θέλουμε για μία all day chic ανοιξιάτικη εμφάνιση; Aυτό το chemisier φοριέται από το πρωί με sneakers ή σανδάλια λίγο αργότερα μέχρι πέδιλα το βράδυ και θα φορεθεί όλο το καλοκαίρι επομένως αξίζει να το αγοράσεις 100%..

Fuchsia dress : Ένα midi dress με γεωμετρικά prints σε φούξια χρώμα είναι η επιτομή της θηλυκότητας.. Συνδυάστε με πέδιλα σε λευκό ή μαύρο χρώμα για να ολοκληρώσετε το look σας..

6ο΄s dress : Mini φόρεμα με 60’s στυλ που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες είναι αυτό που χρειαζόμαστε για τη βόλτα μας.. Λιλά χρώμα ή πράσινο εσύ θα επιλέξεις και η εμφάνιση σου δε θα περάσει απαρατήρητη..

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..  Εnjoy May!!