Blog

Black and white is always in fashion!

Το black and white ήταν ανέκαθεν η επιτομή της κομψότητας! Ταιριάζει σε όλες μας και μπορεί να φορεθεί σε φόρεμα, top ή chemisier και να αναδείξει τη θηλυκότητα  μας όλες τις ώρες της ημέρας.. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί πώς μπορείτε να το εντάξετε στη ντουλάπα σας με τους πιο όμορφους τρόπους.. Ξεκινάμε!

Maxi chemisier : Το κατάλληλο φόρεμα για την εποχή καθώς έχει ιδανικό μήκος για να φορεθεί με sneakers, slippers ή πέδιλα το βράδυ.. Συνδύασε το με τσάντα σε έντονο χρώμα και ζώνη για να αναδείξει τις καμπύλες σου και θα ξετρελαθούν όλοι με την εμφάνιση σου!

Top black and white : Ένα ζέρσει top με V λαιμόκοψη και μανσέτα στο μανίκι που το κάνει balloon είναι κομμάτι κλειδί για τη ντουλάπα μας! Μπορεί να φορεθεί με λευκό ή μαύρο παντελόνι για μία πιο minimal εμφάνιση ή με φούστα ή σορτς σε έντονο χρώμα για ένα fashionable outfit!

Μaxi loose φόρεμα : Ένα μακρύ φόρεμα σε loose γραμμή το χρειαζόμαστε όλες.. Είτε είσαι juicy είτε skinny μπορείς να το συνδυάσεις έτσι που θα κλέψεις τις εντυπώσεις.. Μπορείς να το φορέσεις με sneakers και τζιν jacket το πρωί ή πέδιλα το βράδυ με ένα biker jacket και να εντυπωσιάσεις..

Chemisier με βολάν : Τέλος, αυτό το chemisier θα το φορέσεις από τώρα με ένα jacket μέχρι το τέλος του καλοκαιριού γι’ αυτό αξίζει να το αποκτήσεις! Έχει βολάν στο μανίκι που δίνει ένα girly χαρακτήρα στο look σου και μπορεί να φορεθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ σε όλες τις περιστάσεις..

 

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’αυτή την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..