Blog

Vacation Style!

Το ελληνικό καλοκαίρι βρίσκεται στο απόγειό του και το vacation style θέλει δροσερά, ευκολοσυνδύαστα και φυσικά in style items ! Αυτήν την εβδομάδα σου προτείνουμε τα καλύτερα κομμάτια που αξίζει να εντάξεις στη βαλίτσα των διακοπών σου. Ξεκινάμε λοιπόν !

Σετ λινό παντελόνα – τουνίκ: Το λινό σετ παντελόνα και τουνίκ με elegant κεντήματα και print αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για ένα all day long look, ακόμα και κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Στην παραλία συνδύασε την παντελόνα με το bikini top σου και το βράδυ στόλισε το σετ με τα κατάλληλα κοσμήματα για να αναδείξεις το resort style του. Εννοείται πως μια μικρή ή μεγάλη αναλόγως την περίσταση ψάθινη τσάντα μπορεί να απογειώσει το outfit !

Φόρεμα εμπριμέ maxi σε boho style : Τι πιο βολικό, δροσερό και stylish από αυτό το boho maxi φόρεμα! Συνδύασέ το με τα σανδάλια σου, την τσάντα σου και είσαι πανέτοιμη για τη βόλτα στο νησί ! Extra tip! Το ασορτί του ζωνάκι μπορεί να σου χαρίσει ένα μεσάτο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, φόρεσέ το σαν κορδέλα στα μαλλιά ή ακόμα και σαν τσόκερ στο λαιμό! Ναι , είναι τάση!

Φόρεμα μίνι λινό με βάτες : Το mini dress σε λινό ύφασμα είναι ό,τι χρειάζεσαι για το πλοίο, για τις all day βόλτες σου, ακόμα και για το beach bar ! Είναι διαθέσιμο σε φανταστικές αποχρώσεις και το σίγουρο είναι ταιριάζει άψογα τόσο με sneakers όσο και με ψηλές εσπαντρίγιες ! Επένδυσε στο mini linen dress και θα μας θυμηθείς…είναι η λύση για κάθε σου στιγμή στις διακοπές !

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Friends!.. Μην ξεχνάτε πως οι εκπτώσεις αγγίζουν το 50% τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο eshop! Γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο ! Καλά να περάσετε ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..