Blog

Jumpsuit and ready to go

Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν το item-key της γκαρνταρόμπας μας! Εκτός από trend, μάς δημιουργούν το τέλειο look εύκολα και γρήγορα, αρκεί να τις συνδυάσουμε με τα κατάλληλα αξεσουάρ ανάλογα με την περίσταση! Αυτήν την εβδομάδα , επένδυσε σε μια ολόσωμη φόρμα για να ντυθείς έξυπνα και stylish…Ξεκινάμε λοιπόν!

Ολόσωμη φόρμα σατέν εμπριμέ : Μία τέλεια επιλογή είναι αυτή η εμπριμέ σατέν ολόσωμη φόρμα, ειδικά αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο special occasion event και επιθυμείς να είσαι κομψή και στυλάτη ! Συνδύασέ τη με high heels σε παρόμοια χρωματική παλέτα και ολοκλήρωσε το look με ένα clutch bag …και θα μας θυμηθείς !

Ολόσωμη εμπριμέ φόρμα σε loose γραμμή : Αυτή η ολόσωμη φόρμα σε χαλαρή γραμμή θα σου δώσει σίγουρα τη λύση στο καθημερινό σου styling γιατί ταιριάζει με όλα! Μπορείς να τη συνδυάσεις από το πρωί με sneakers ή flat sandals , μέχρι το βράδυ με χρυσό κολιέ για να δώσεις ένταση στο outfit και high heels ή πλατφόρμες.

Ολόσωμο σορτς σεμιζιέ λινό : Το λινό αυτό playsuit θα σε βολέψει τόσο στην πόλη όσο και στο νησί ! Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must-have item για all day εμφανίσεις ! Είτε με sneakers και flatforms είτε με πλατφόρμες, είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις χάρη στο minimal & chic στυλ του! Extra tip ! Ένα backbag ή μια ψάθινη τσάντα θα ολοκληρώσουν το outfit.

Ολόσωμη φόρμα με floral print σε ίσια γραμμή Μια ολόσωμη κοντομάνικη σε ίσια γραμμή φόρμα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, πόσο μάλλον από τη βαλίτσα των διακοπών σου! Με ψηλά ή χαμηλά πέδιλα, μπορεί να απογειώσει το στυλ σου από μόνη της χάρη στο ζωντανό της χρώμα και την κολακευτική της γραμμή. 

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Friends!..Και μην ξεχνάτε … οι εκπτώσεις συνεχίζονται ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..