Blog

Barbie style !

Το πιο viral χρώμα που χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο στο styling είναι δικαιωματικά το ροζ της Barbie! Αυτήν την εβδομάδα , επένδυσε σε κομμάτια που θα σε βάλουν στο … ρόλο της πιο popular κούκλας! Ξεκινάμε λοιπόν!

Τοπ με floral print και βολάν : Υπάρχει κάτι πιο girly από αυτό το ροζ floral print τοπ; Σίγουρα όχι ! Τόσο το ζωηρό του χρώμα με τις διακριτικές γυαλάδες όσο και τα βολάν του θα σε βάλουν σε παιχνιδιάρικη και άκρως καλοκαιρινή διάθεση ! Συνδύασέ το με lime σορτς για να πετύχεις το απόλυτο in style barbiecore look !

Φόρεμα maxi με σφηκοφωλιά : Είτε με flat sandals, είτε με εσπαντρίγιες είτε ακόμα και με high heels , το φόρεμα σφηκοφωλιά θα σου χαρίσει την ανέμελη και αέρινη εμφάνιση που επιθυμείς το καλοκαίρι ! Είτε στο νησί είτε στην πόλη είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ…

T-shirt με τύπωμα και πέρλες : Ένα t-shirt με στάμπα και διακοσμητικές πέρλες και στρας αποτελεί την top επιλογή για ένα φρέσκο και all day look που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στη..λεπτομέρεια ! Συνδύασέ το με λινή βερμούδα ή ακόμα και με το all time classic jean παντελόνι . Αν θέλεις να πας για after work drink, μπορείς να το συνδυάσεις με τα high heels σου και είσαι έτοιμη να λάμψεις !

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Girls !..Και μην ξεχνάτε … οι εκπτώσεις συνεχίζονται ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..Enjoy Summer !