Blog

August favorites

Ο πιο hot μήνας του καλοκαιριού επιβάλλει ανάλαφρα και super stylish σύνολα για να χαρείς τις διακοπές σου ! Αυτήν την εβδομάδα μη χάσεις τα new in must-have items σε ΕΚΠΤΩΣΗ ! Ξεκινάμε λοιπόν …

Φούστα φάκελος τύπου denim  : Το best seller item key , η midi φούστα φάκελος με βολάν, μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη χαλαρή βόλτα και τη δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο. Συνδύασέ τη με το ασορτί της τοπ με λεπτή τιράντα ή ”κάνε παιχνίδι” επιλέγοντας ένα πουκάμισο ή ακόμα και το ασορτί της denim γιλέκο !

Λινό σετ βερμούδα- γιλέκο : Το πιο ανάλαφρο και κομψό σετ είναι εδώ ! Υιοθέτησε κι εσύ το linen style επιλέγοντας λινό γιλέκο με λινή βερμούδα και θα είσαι η πιο καλοντυμένη εύκολα και γρήγορα . Extra tip ! Ολοκλήρωσε το look με αξεσουάρ σε χρυσαφί αποχρώσεις για να αποκτήσει έναν πιο luxury χαρακτήρα !

Φόρεμα maxi με δέσιμο στο λαιμό : Η απάντηση στο styling του καλοκαιριού είναι … maxi dress ! Επίλεξε ένα σε γήινες αποχρώσεις με  το trend της σεζόν, τη halter λαιμόκοψη. Συνδύασέ το είτε με flat sandals είτε με πλατφόρμες και … enjoy summer !

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Friends !..Και μην ξεχνάτε … οι εκπτώσεις συνεχίζονται ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..Enjoy your style  ! Enjoy summer !