Blog

Ki…mono !

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με τα αέρινα κιμονό! Αυτήν την εβδομάδα σου δίνουμε προτάσεις για να τα εντάξεις στα summer outfit σου. Ξεκινάμε λοιπόν!

Κιμονό με floral print : Το απόλυτο summer item στο styling είναι το maxi κιμονό με βολάν και φαρδιά μακριά μανίκια. Φόρεσέ το με το μαγιό σου για να δώσεις ένα glam ύφος στο look σου και σίγουρα θα είσαι η πιο στυλάτη της παραλίας !

Κιμονό με floral print πορτοκαλί : Φυσικά, εκτός από beachwear το κιμονό αποτελεί και ένα all day κομμάτι της ντουλάπας μας. Ένας άλλος τρόπος για να φορέσεις το item-key του summer styling είναι σαν φόρεμα. Πώς ; Αν το δέσεις με τη ασορτί του ζώνη ή με μία άλλη της επιλογής σου! Extra tip! Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα λινό κοντό σορτς …

Κιμονό maxi με floral print σε ασπρόμαυρη απόχρωση : Αν επιθυμείς να πετύχεις το απόλυτο bohemian style, τότε δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το μακρύ κιμονό σου με μία παντελόνα και ένα top ! Μπορείς να αφήσεις ανοιχτό το κιμονό για ένα πιο αέρινο αποτέλεσμα και να ολοκληρώσεις το outfit επιλέγοντας για το λαιμό σου μακριά κολιέ και ψάθινη τσάντα !

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Girls !..Και μην ξεχνάτε … οι εκπτώσεις συνεχίζονται ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..Enjoy Summer !