Blog

SALES 50% ! Hurry up !

Είναι γεγονός ! Στα Enjoy Fashion Pont θα βρεις όλη την καλοκαιρινή συλλογή στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ! Αυτήν την εβδομάδα σου προτείνουμε τα κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα !Ξεκινάμε λοιπόν …

Φόρεμα midi με βολάν : Το φόρεμα πασπαρτού σε περιμένει να το αποκτήσεις και να το ευχαριστηθείς από το πρωί έως το βράδυ ! Είτε με πλατφόρμα, είτε με πέδιλο είτε με sneakers αυτό το φόρεμα είναι το ιδανικό για να σου χαρίσει ένα δροσερό και στυλάτο outfit !

Ζιπ Κιλότ εμπριμέ : Μια εμπριμέ ζιπ κιλότ θα σου λύσει τα χέρια αν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις στη βόλτα σου ! Μπορείς να τη συνδυάσεις είτε με το ασορτί μπολερό της είτε με ένα τοπ ριπ στην ίδια χρωματική παλέτα. Ολοκλήρωσε το look με high heels sandals ή με mules και σίγουρα θα ξεχωρίσεις !

Φούστα φάκελος midi :  Αυτή η midi φούστα σε στυλ φάκελο με ασπρόμαυρο tropical print είναι η must επιλογή αν επιθυμείς να πετύχεις ένα σικ και κομψό outfit. Είναι κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις ακόμα και σε occasional events . Συνδύασέ τη με τοπ , με πουκάμισο ή ακόμα και με ένα t-shirt και τα κατάλληλα παπούτσια και θα έχεις άμεσα μια super stylish εμφάνιση !

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Girls !..Και μην ξεχνάτε … οι εκπτώσεις συνεχίζονται ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..με ακόμα περισσότερες προτάσεις !