Blog

Smart Shopping : 50% όλα !

Λίγο πριν το Drop για τη Νέα Κολεξιόν, είναι ευκαιρία να αποκτήσεις ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ τα κομμάτια – κλειδί της προηγούμενης συλλογής, αφού θα σε βολέψουν όλη την φθινοπωρινή περίοδο!  Ξεκινάμε λοιπόν … !

Πουκάμισο με floral print : Ένα super chic εμπριμέ πουκάμισο είναι ό,τι χρειάζεσαι για τις μέρες μετά το καλοκαίρι στο γραφείο ! Με παντελόνι, jeans ή ακόμα και με φούστα , είναι σίγουρο πως θα το  βολευτείς αναδεικνύοντας την stylish πλευρά σου !

Μπλούζα σε στυλ φάκελος : Ένα από τα σχέδια που ξεχωρίζουν είναι το στυλ φάκελος . Μια μπλούζα σε κλασική ασπρόμαυρη απόχρωση μπορεί να απογειώσει το outfit σου ! Συνδύασέ το με ένα από τα κολιέ μας και σίγουρα δεν θα χάσεις !

Πουκάμισο με δέσιμο :  Ένα all day outfit χρειάζεται κομψότητα και άνεση ! Τι καλύτερο από ένα εμπριμέ πουκάμισο με δέσιμο στο λαιμό για ένα θηλυκό και σοφιστικέ αποτέλεσμα στο look σου ! Συνδύασέ το με παντελόνα ή φούστα και high heels ή μοκασίνια και… ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις !

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Girls !..Και μην ξεχνάτε … οι εκπτώσεις συνεχίζονται ! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..με ακόμα περισσότερες προτάσεις !