Blog

Stripes everywhere!

Σίγουρα έχεις ρίξει μια ματιά σε περιοδικά ή στο internet για τα trends του φθινοπώρου και του χειμώνα και δε γίνεται να μη ξεχώρισες το stripes trend.. Nαι καλά κατάλαβες..Οι ρίγες ήρθαν για να μείνουν και θα κυριαρχήσουν στα looks μας καθώς μας δίνουν style χωρίς να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια.. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τρόπους με τους οποίους μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ την τάση αυτή, όποιο κι αν είναι το στυλ σου..

Γιλέκο : Ένα γιλέκο ριγέ είναι must της φετινής σεζόν.. Φοριέται από το πρωί στο γραφείο με παντελόνι και πουκάμισο ή στη βόλτα με τζιν για ένα country look.. Επίλεξε το σε μαύρο ή γήινο camel για ένα πιο chic αποτέλεσμα ή lime για να ξεχωρίσεις και δε θα χάσεις..

Παντελόνι : Η γραμμή του παντελονιού αυτού κολακεύει κάθε σωματότυπο και αν το δοκιμάσεις σίγουρα θα θέλεις όλα τα χρώματα.. Ψηλόμεσο, με πιέτες μπορεί να συνθέσει ένα all day look καθώς φοριέται από γόβες μέχρι sneakers.. Φόρεσε το σε chic μαύρο ή  trendy πετρόλ και τράβηξε όλα τα βλέμματα..

Shorts : Last but not least το αγαπημένο μας σορτς! Έχει φαρδιά γραμμή και τέτοιο μήκος ώστε να μη φοβηθείτε να το τολμήσετε.. Μπορείς να το συνδυάσεις με ασορτί γιλέκο για μία statement εμφάνιση, με πουκάμισο, T-shirt ή ό,τι άλλο εσύ θέλεις..

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Girls !..Μη διστάσεις να βάλεις ρίγες στη ντουλάπα σου! Σε εμάς θα βρεις άπειρες επιλογές! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή..με ακόμα περισσότερες προτάσεις !