Blog

Let’s get cosy

Και ξαφνικά ήρθε το κρύο και σίγουρα σε έπιασε απροετοίμαστη όπως κι εμάς άλλωστε.. Και τώρα τι φοράμε; Μην ανησυχείς καθόλου γιατί εμείς είμαστε εδώ και με μία βόλτα στα καταστήματα μας ή στο site μας μπορείς να βρεις άπειρες επιλογές σε πλεκτά που θα σε κρατήσουν ζεστή όλη την ημέρα.. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε κάποιες από αυτές τις επιλογές..

Πλεκτό σετ : Όλες μας θέλουμε ένα πλεκτό σετ στη ντουλάπα μας.. Είναι η εύκολη λύση όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.. Το συγκεκριμένο με διχρωμία, loose γραμμή και chic χρώματα θα γίνει το αγαπημένο σου! Επίλεξε το all time classic μαύρο ή το τολμηρό λευκό και θα εντυπωσιάσεις..

Πουλόβερ : Ένα πουλόβερ σε έντονο χρόνο μπορεί να μετατρέψει ένα φαινομενικά απλό casual look σε statement εμφάνιση.. Συνδύασε το με ένα blue jean και κοσμήματα και να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξεις τα βλέμματα..

Ζακέτα : Μία ζακέτα είναι αυτή που θα σε ” σώσει ” όταν είσαι όλη μέρα έξω και από το μεσημέρι και μετά αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία.. Μία μακριά σε άνετη γραμμή μπορεί να φορεθεί και ως πανωφόρι και να συνδυαστεί με τζιν, φορέματα, κολάν ή ό,τι άλλο εσύ θέλεις..

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας γι’ αυτήν την εβδομάδα Enjoy Girls !.. Μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεις όλη τη συλλογή με -20% έκπτωση γι’ αυτό τρέξε να προλάβεις τα αγαπημένα σου κομμάτια σε super τιμές..